Werkwijze

Werkwijze van Web&Co

Het principe van Web&Co zit ‘m in de naam: Web -> internet & Co, waarbij de belangrijkste ‘Co’ staat voor communicatie. Eerlijke, duidelijke en heldere (online) communicatie.  Web&Co richt zich hierbij op mkb en helpt ondernemers en zzp-ers hun online communicatie te verbeteren.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de reclamewereld weet Web&Co conceptmatig, creatief en technisch hoe het werkt.

Wat doet Web&Co

Ik bouw geen luchtkastelen, maar werk open en transparant. Met een nuchtere ‘Twentse’ kijk op online communicatie bekijk ik de mogelijkheden voor jou, de opdrachtgever. De focus ligt hierbij op praktische oplossingen.

Ik bedenk en realiseer online oplossingen voor mijn opdrachtgevers die dicht bij hen staan en waarmee ze kunnen communiceren met hun doelgroep. Hierbij probeer ik online en offline altijd bij elkaar te brengen om zo het merk en de beleving te versterken.

Welke Co’s zijn er nog meer?

Op deze website kun je veel lezen over mijn Co’s: content, conversie, concept, commercie, communicatie en collega.

Andere Co’s zijn onze collega’s.

Web&Co werkt wanneer nodig samen met een groep collega’s deze bestaan uit andere ondernemers, zzp-ers en zelfstandigen. Hierdoor kan Web&Co altijd tegen een scherp tarief en zonder overheadkosten werken.

Deze collega’s komen pas in beeld wanneer ze werkelijk nodig zijn. Web&Co zorgt daarbij voor de korte lijnen in concept, communicatie en uitvoering.

Wanneer moet ik Web&Co bellen?

Bel ons als je het gevoel hebt dat je niet verder komt met je website, als de bouwers van de website niet kunnen wat jij wilt, de creatieven je niet begrijpen of je huidige website geen resultaten oplevert…  Kortom: als je vastloopt met je online communicatie.

Natuurlijk mag je ook gewoon bellen als je iets online wilt gaan doen. Ga naar de contactpagina.

Werkwijze

Hoe ik een project aanpak is afhankelijk van de voorwaarden die gesteld worden. Doorlooptijd, privacy, geheimhouding, technische eisen en samenwerking zijn een paar sleutelwoorden die ik vaak tegenkom bij de start van een nieuw project.

Binnen de gestelde kaders bouw ik meestal een aantal eik- of peilmomenten in waarbij we samen bepalen of we op de goede weg zitten.

In de meeste gevallen worden de projecten ontwikkeld op mijn testserver, zodat je al heel snel mee kunt kijken naar het resultaat. Na goedkeuring wordt het project overgezet of geïmplementeerd op de server van jou keuze. Natuurlijk is het ook mogelijk om, in het geval van een website of webshop, deze te laten hosten bij mij. Veel klanten kiezen hiervoor omdat ze dan één aanspreekpunt hebben.

Wil je weten wat er mogelijk is voor het project dat jij in gedachten hebt? Neem dan vrijblijvend contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken! Ga naar de contactpagina.

 • Ik denk graag mee
  Ik ben op de hoogte van (bijna) alle mogelijkheden, ik denk met je mee en advisereer je over de beste mogelijkheden.
 • Persoonlijk
  Je werkt met één aanspreekpunt gedurende het hele traject.
 • Uitgebreide kennis
  Mijn kennis stopt niet bij HTML en CCS, maar gaat verder naar design, marketing en communicatie.
 • Jouw bedrijf is ook mijn zorg
  Ik kan compleet achter de schermen werken, maar ik kan je ook helpen om uitleg te geven of zaken te bespreken, als onderdeel van jouw team uiteraard!
 • Hulp en nazorg
  Projecten worden inclusief uitleg opgeleverd zodat je er zelf mee aan het werk kunt. Gedurende 6 maanden is er nazorg voor je project.
 • Kosten
  Als klein bureau kan ik de kosten laag en overzichtelijk houden

Webdesign, WordPress en meer…

Web&Co biedt ondernemers ‘praktische hulp bij online communicatie’‘. Ruim 10 jaar beroepservaring met WordPress en SEO. Gespecialiseerd in Divi.

Kwaliteit

Aan je website stel je dezelfde eisen die je aan je bedrijf stelt.

Wees gerust veeleisend en vertrouw op kwaliteit en flexibiliteit.

Ervaring

Met meer dan 20 jaar professionele ervaring bouw ik websites die er niet alleen schitterend uitzien, maar die ook resultaat leveren in de zoekmachines.

Geen zorgen

Web&Co laat je niet in de kou staan. Je kunt rekenen op snelle, betrouwbare en competente ondersteuning. Ik sta voor je klaar en help je bij alle vragen met betrekking tot online communicatie.

WAAROM WEB&CO: Betrokken - Persoonlijke service - Snelle telefonische hulp - Goed bereikbaar