Ik wil een website laten bouwen in WordPress

Website laten bouwen in WordPress

Web&Co bouwt professionele, betaalbare WordPress websites. Helemaal op maat, in Divi of via een aanpassing op een bestaand thema. Naast websites bouwen in WordPress kan ik je ook adviseren over content, onderhoud en hosting.

Op deze manier ben ik voor veel ondernemers het aanspreekpunt voor hun online activiteiten.

Wat ik voor je kan betekenen bij een website laten bouwen in WordPress

We bespreken eerst je wensen. Hierbij kijken we naar:

website laten bouwen in WordPress

Website laten bouwen in WordPress

Je hebt al gehoord van WordPress en je wilt een website? Zonder technisch gedoe helpt Web&Co je bij een website laten bouwen in WordPress. Met meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van websites ben je aan het juiste adres.

Geen zorgen terwijl je WordPress website wordt gebouwd

Heb je een goede website nodig, maar weet je nog niet wat je wilt? Geen probleem: maak een vrijblijvende afspraak. Dan bespreken we je wensen en vertel je me wat je van je nieuwe website verwacht. Aan de hand van het gesprek en de indruk van je bedrijf maak ik een ontwerp voor je website. Dit ontwerp slijpen we samen fijn tot het gewenste resultaat.

Je kunt nu je website laten bouwen in WordPress door Web&Co, terwijl jij gewoon verder met je eigen zaak bezig bent. Dus geen technisch gedoe of wazige gesprekken over hosting, ssl en DNS. Dat wordt allemaal geregeld!

En overleggen doen we effectief en snel: even telefonisch, via WhatsApp of bij een kop koffie.

 

Website laten bouwen in WordPress: hoe gaat dat?

  • Allereerst maak ik een grafisch ontwerp van de website (het kan natuurlijk ook een aangeleverd ontwerp zijn)
  • Op een testserver bouwen we het ontwerp om naar een werkende WordPress website.
  • Tijdens dit proces kun je meekijken
  • De afgeronde pagina’s worden ter goedkeuring voorgelegd en waar nodig aangepast

Op basis van de indeling van de website levert de klant per pagina het beeldm,ateriaal en de tekst aan.

  • De aangeleverde materialen worden in de website verwerkt
  • Wanneer er niet voldoende of toereikende tekst aangeleverd wordt, kan in overleg een tekstschrijver ingeschakeld worden

Als het de bedoeling is om zelf de inhoud van de website te beheren, plannen we een afspraak waarin ik dit ga uitleggen.

Als alles op de testserver helemaal gereed is, overleggen we wanneer de website ‘live’ kan. Altijd weer een mooi moment om een nieuwe website te lanceren.

  • Ruim voor de ‘live’ gang van de website bespreken we de technische zaken, zodat alles ruim op tijd geregeld kan worden
  • Binnen een redelijke periode is er dan nog ruimte om kleine aanpassingen te doen.
  • Wanneer er behoefte is aan (technische) ondersteuning dan maken we daar aanvullende afspraken over

Waarom je WordPress website laten bouwen door Web&Co

Er zijn veel mensen die zelf een website bouwen in WordPress, maar misschien is dit niet iets waar je zin in hebt of goed in bent. Er gaat, als je de weg nog niet goed weet, ongemerkt onnodig veel tijd in zitten. Daarom kan een WordPress expert als Web&Co je hierbij prima helpen. Met meer dan 20 jaar expertise en ervaring met het bouwen van websites haal je een betrouwbare en vakkundige partij aan boord en kun je daar professioneel je website laten bouwen in WordPress.

Wat kost een website laten bouwen in WordPress

Mede door de jarenlange ervaring kan in een korte tijde een professionele website gerealiseerd worden. Omdat iedere website anders is en je natuurlijk wel graag een website wilt die helemaal bij jou past, is het niet mogelijk om zonder meer informatie een prijs te geven.

Wil jij weten wat een website laten bouwen in WordPress gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact op. Aan de hand van informatie die je mij kunt geven, kan ik een passende begroting voor je maken.

Neem direct contact op

Webdesign, WordPress en meer...

Web&Co biedt ondernemers 'praktische hulp bij online communicatie'.
Uitgebreide beroepservaring met WordPress en SEO. Gespecialiseerd in Divi.

Kwaliteit

Aan je website stel je dezelfde eisen die je aan je bedrijf stelt.

Wees gerust veeleisend en vertrouw op kwaliteit en flexibiliteit.

Ervaring

Met meer dan 25 jaar professionele ervaring bouw ik websites die er niet alleen schitterend uitzien, maar die ook resultaat leveren in de zoekmachines.

Geen zorgen

Web&Co laat je niet in de kou staan. Je kunt rekenen op snelle, betrouwbare en competente ondersteuning. Ik sta voor je klaar en help je bij alle vragen met betrekking tot online communicatie.

WAAROM WEB&CO: Betrokken - Persoonlijke service - Snelle telefonische hulp - Goed bereikbaar