Zorgzakengroep

Project Details

Klant Zorgzaken Groep
Ontwerp Dirkjan Schele
Jaar 2020
Kennisgebieden:
, , ,

Informatieve website in Divi

Om de juridische kennis overzichtelijk te delen met de doelgroep van de Zorg Zaken Groep is de website compleet vernieuwd waarbij de kennis verdeeld wordt over een aantal kennisgebieden, die eenvoudig bekeken kunnen worden.

Schetsen en ideeën

Aan de hand van een aantal ideeën en voorbeelden is de structuur en de layout van de website bepaald in vormgegeven in de kleuren van de huisstijl.

imac-white-left

Snelle realisatie met Divi

Met een aantal concept foto’s, de gekozen typografie en het logo zijn in Divi een aantal concept pagina’s ontworpen.

De structuur van de categorieën is voor de klant klaargezet in een ontwikkelomgeving, waar de klant na een korte instructie zelf aan de slag kon met het vullen van de website.

Overzichtelijke en responsive website direct nodig?

Ben je toe aan een overzichtelijke, responsive website of gewoon aan iets nieuws?
Neem vrijblijvend contact op.

divi-theme

Divi is een multifunctioneel WordPress thema dat door Web&Co als framework (vanwege de uitgebreide functionaliteit) voor veel webprojecten ingezet wordt. Het voordeel is dat de ontwikkeltijd van een website veel lager is dan bij een maatwerk thema (wat overigens ook tot de mogelijkheden behoort).

Klanten die actief met de content van hun website bezig zijn, vinden Divi ook een prettig systeem. Door de visual builder krijg je een duidelijke, visuele omgeving waarin je de wijzigingen kunt uitvoeren.

sigmax-logo

Zorg Zaken Groep

(5/5)

Prima ervaring. Er wordt goed geluisterd naar de klant. Snelle reactie op vragen.

De website van Zorg Zaken Groep is een online platform voor juridische en adviesdiensten voor zorgaanbieders. De website heeft de volgende kenmerken:

  • Homepagina: De homepagina geeft een overzicht van de diensten, kennisgebieden en actuele onderwerpen die Zorg Zaken Groep aanbiedt. Er is ook een sectie met de vraag van de week, waar een juridisch vraagstuk wordt behandeld.
  • Wlz-pagina: De Wlz-pagina gaat over de Wet langdurige zorg en de mogelijkheden om in te schrijven voor een overeenkomst met een zorgkantoor. Er is ook een formulier om zich aan te melden voor een gratis webinar over dit onderwerp.
  • Navigatiemenu: Het navigatiemenu bevat links naar andere pagina’s, zoals over ons, contact, nieuws, blogs, webinars en e-learning. Er is ook een zoekfunctie om de website te doorzoeken.
  • Ontwerp: De website heeft een professionele en moderne uitstraling, met een blauw-wit kleurenschema en duidelijke lettertypen. De website is responsive en past zich aan verschillende schermformaten aan. De website maakt gebruik van afbeeldingen, iconen en grafieken om de informatie visueel te ondersteunen.

WAAROM WEB&CO: Betrokken - Persoonlijke service - Snelle telefonische hulp - Goed bereikbaar