Transform Data International

Project Details

Klant Transform Data International, Meerssen
Ontwerp Brandlos, Sittard
Jaar 2023
Kennisgebieden:
, , ,

Corporate website in Divi

De website van Transform Data was toe aan een opkanpbeurt, die uiteindelijk een compleet nieuwe website heeft opgeleverd. De content is geherstructureerd en het design compleet vernieuwd door Brandlos uit Sittard. De connectie met Transform Data en Web&Co kwam tot stand via Google, waar ze mij gevonden hebben als Divi-specialist.

Figma

Aan de hand van een uitgebreid ontwerp in Figma, zijn de pagina’s in de website in een nieuw jasje gestoken.

SEO en redirects

Alle bestaande url’s die door de herstructurering een andere plek kregen of vervallen zijn, hebben een redirect naar de nieuwe locatie gekregen. Wel zo prettig voor bezoekers met bookmarks.

imac-right

Realisatie met Divi

Aan de hand van het ontwerp in Figma zijn de pagina’s in Divi ontwikkeld met Divi Theme Builder sjablonen en Bibliotheekblokken

Overzichtelijke en responsive website direct nodig?

Ben je toe aan een overzichtelijke, responsive website of gewoon aan iets nieuws?
Neem vrijblijvend contact op.

divi-theme

Divi is een multifunctioneel WordPress thema dat door Web&Co als framework (vanwege de uitgebreide functionaliteit) voor veel webprojecten ingezet wordt. Het voordeel is dat de ontwikkeltijd van een website veel lager is dan bij een maatwerk thema (wat overigens ook tot de mogelijkheden behoort).

Klanten die actief met de content van hun website bezig zijn, vinden Divi ook een prettig systeem. Door de visual builder krijg je een duidelijke, visuele omgeving waarin je de wijzigingen kunt uitvoeren.

Mobiele versie

Schermafbeelding 2024-05-28 TDA114559
Schermafbeelding 2024-05-28 TDA-114900
Schermafbeelding 2024-05-28 TDA114801
Schermafbeelding 2024-05-28 TDA114700

De website van Transform Data International geeft uitgebreide informatie over de software die ze ontwikkelen. De website heeft de volgende kenmerken:

  • Homepagina: De homepage van de website bevat een korte introductie tot Transform Data, hun diensten en hun oplossingen. Er is ook een call-to-action om contact op te nemen met Transform Data voor meer informatie.
  • Extra:
  • Transform Data is nu onderdeel van Intapp.
  • Je kunt contact opnemen met Transform Data via telefoon, e-mail of een contactformulier.
  • Navigatiemenu: De navigatie op de website is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. De menubalk is duidelijk zichtbaar en de items in de menubalk zijn goed beschreven. De website heeft ook een breadcrumb-navigatie waarmee u gemakkelijk kunt zien waar u zich op de website bevindt.
  • Ontwerp: Het ontwerp van de website is modern en professioneel. De website maakt gebruik van een lichte kleurenpalet en een schone lay-out. De website is ook goed leesbaar en responsive, wat betekent dat het goed op alle apparaten wordt weergegeven.

WAAROM WEB&CO: Betrokken - Persoonlijke service - Snelle telefonische hulp - Goed bereikbaar