Stadshuys 053

Project Details

Klant Stadshuys 053
Ontwerp Dirkjan Schele
Jaar 2020
Kennisgebieden:

Vergaderen en overnachten

Voor bedrijven die op zoek zijn naar een rustige vergaderlocatie en die niet in het eigen kantoor willen zitten, heeft Stadshuys 053 een uitstekend alternatief. Goed bereikbaar, gratis parkeren en een warme, ontspannende inrichting.

Uitgebreide mogelijkheden

Naast het vergaderen kan bij Stadshuys 053 heel veel. Lunchen, dineren en er is zelfs in de B&B plaats om te overnachten.

imac-front

Gerealiseerd met Divi

 

In de informatieve website komen alle belangrijke punten aan bod! Op de reserveringspagina kun je een aanvraag doen en direct zien of de datum die je wilt nog vrij is.

Naast de vergaderruimte wordt Stadshuys 053 ook gebruikt als locatie voor zakelijke lezingen. Hiervoor is onlangs een uitgebreide sectie aan de website toegevoegd.

In Divi is een website eenvoudig uit te breiden. Indien nodig ook met een afwijkende vormgeving of functie.

Overzichtelijke en responsive website direct nodig?

Ben je toe aan een overzichtelijke, responsive website of gewoon aan iets nieuws?
Neem vrijblijvend contact op.

divi-theme

Divi is een multifunctioneel WordPress thema dat door Web&Co als framework (vanwege de uitgebreide functionaliteit) voor veel webprojecten ingezet wordt. Het voordeel is dat de ontwikkeltijd van een website veel lager is dan bij een maatwerk thema (wat overigens ook tot de mogelijkheden behoort).

Klanten die actief met de content van hun website bezig zijn, vinden Divi ook een prettig systeem. Door de visual builder krijg je een duidelijke, visuele omgeving waarin je de wijzigingen kunt uitvoeren.

WAAROM WEB&CO: Betrokken - Persoonlijke service - Snelle telefonische hulp - Goed bereikbaar