Sigmax Vacaturewebsite

imac-left

Project Details

Klant Sigmax
Ontwerp Dirkjan Schele
Jaar 2020
Kennisgebieden:
, ,

Vacaturewebsite in Divi

De concrete vraag van Sigmax was of ik een vacaturewebsite kon bouwen in het Divi Thema. Het idee hierachter is dat, met de overzichtelijke Visual Builder, ook het marketingteam van Sigmax de website eenvoudig zelf kan aanpassen.

Schetsen en ideeën

Aan de hand van een aantal digitale schetsjes en input van de marketingmensen van Sigmax zijn de eerste pagina’s in Divi tot leven gekomen.

Kennismaken met Divi

Al tijdens de bouw van de website kon het team van Sigmax live meekijken op de ontwikkelserver. Ook kregen ze een login, om direct kennis te maken met de intuïtieve beheeromgeving van Divi.

Nadat alle pagina’s ontworpen waren heeft Sigmax de teksten in de website bijgewerkt en aangevuld, waarna de site live is gegaan.

Een hele leuke opdracht met een enthousiast team aan de kant van de klant, dat gelijk in het diepe sprong om Divi te leren kennen!

Overzichtelijke en responsive website direct nodig?

Ben je toe aan een overzichtelijke, responsive website of gewoon aan iets nieuws?
Neem vrijblijvend contact op.

divi-theme

Divi is een multifunctioneel WordPress thema dat door Web&Co als framework (vanwege de uitgebreide functionaliteit) voor veel webprojecten ingezet wordt. Het voordeel is dat de ontwikkeltijd van een website veel lager is dan bij een maatwerk thema (wat overigens ook tot de mogelijkheden behoort).

Klanten die actief met de content van hun website bezig zijn, vinden Divi ook een prettig systeem. Door de visual builder krijg je een duidelijke, visuele omgeving waarin je de wijzigingen kunt uitvoeren.

sigmax-logo

Sigmax B.V.

(5/5)

Binnen een aantal weken hebben wij samen met Web&Co onze vacature website online gezet. Tijdens het gehele proces dacht Dirkjan met ons mee en konden we snel met hem schakelen. Web&Co is een echte aanrader wanneer je een professionele website wilt laten bouwen met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

WAAROM WEB&CO: Betrokken - Persoonlijke service - Snelle telefonische hulp - Goed bereikbaar