Saluti Mode

Project Details

Klant Saluti Mode
Ontwerp Dirkjan Schele
Jaar 2020
Kennisgebieden:
, , ,

Salutimode.nl heet u welkom!

Deze website is op maat gemaakt voor Marie-Louise en haar team, zodat hun passie voor damesmode kan worden gedeeld.

De overzichtelijk en intuïtieve interface zorgt voor gemakkelijke navigatie, waardoor gebruikers kunnen genieten van de nieuwste trends en tijdloze klassiekers.

macbook-front

Saluti Mode heeft een grote variëteit aan modemerken en een steeds groeiende collectie damesmode. Marie-Louise en haar team werken er hard aan om de website regelmatig te updaten met nieuwe frisse afbeeldingen zodat alle bezoekers inspiratie op kunnen doen voor de laatste trends.

Met de visual builder van Divi kan het team van Saluti mode zelf de merkenpagina’s voorzien van de juiste foto’s van het seizoen.

 

divi-theme

Divi is een multifunctioneel WordPress thema dat door Web&Co als framework (vanwege de uitgebreide functionaliteit) voor veel webprojecten ingezet wordt. Het voordeel is dat de ontwikkeltijd van een website veel lager is dan bij een maatwerk thema (wat overigens ook tot de mogelijkheden behoort).

Klanten die actief met de content van hun website bezig zijn, vinden Divi ook een prettig systeem. Door de visual builder krijg je een duidelijke, visuele omgeving waarin je de wijzigingen kunt uitvoeren.

WAAROM WEB&CO: Betrokken - Persoonlijke service - Snelle telefonische hulp - Goed bereikbaar