Saluti Mode

Project Details

Klant Saluti Mode
Ontwerp Dirkjan Schele
Jaar 2020
Kennisgebieden:
, , ,

Salutimode.nl heet u welkom!

Deze website is op maat gemaakt voor Marie-Louise en haar team, zodat hun passie voor damesmode kan worden gedeeld.

De overzichtelijk en intuïtieve interface zorgt voor gemakkelijke navigatie, waardoor gebruikers kunnen genieten van de nieuwste trends en tijdloze klassiekers.

macbook-front

Saluti Mode heeft een grote variëteit aan modemerken en een steeds groeiende collectie damesmode. Marie-Louise en haar team werken er hard aan om de website regelmatig te updaten met nieuwe frisse afbeeldingen zodat alle bezoekers inspiratie op kunnen doen voor de laatste trends.

Met de visual builder van Divi kan het team van Saluti mode zelf de merkenpagina’s voorzien van de juiste foto’s van het seizoen.

 

divi-theme

Divi is een multifunctioneel WordPress thema dat door Web&Co als framework (vanwege de uitgebreide functionaliteit) voor veel webprojecten ingezet wordt. Het voordeel is dat de ontwikkeltijd van een website veel lager is dan bij een maatwerk thema (wat overigens ook tot de mogelijkheden behoort).

Klanten die actief met de content van hun website bezig zijn, vinden Divi ook een prettig systeem. Door de visual builder krijg je een duidelijke, visuele omgeving waarin je de wijzigingen kunt uitvoeren.

Saluti Mode is een dameskledingwinkel in het centrum van Hengelo, Nederland. Het bedrijf is opgericht in 1995 en is gespecialiseerd in modieuze, draagbare en comfortabele dameskleding.

Mogelijkheden

De website van Saluti Mode biedt de volgende mogelijkheden:

 • Shoppen: U kunt online winkelen in de collectie van Saluti Mode.
 • Informatie over de producten: Op de website vindt u informatie over de verschillende merken en kledingstukken die Saluti Mode verkoopt. Er zijn ook foto’s en video’s van de producten te zien.
 • Contactgegevens: Op de website vindt u de contactgegevens van Saluti Mode, zodat u contact kunt opnemen met het bedrijf voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen.

   

  Ontwerp

  De website van Saluti Mode is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De homepage bevat een duidelijke call-to-action om te gaan winkelen. Er is ook een sectie met informatie over de winkel en de merken die het verkoopt.

  De website is ontworpen in een moderne, elegante stijl. De kleuren zijn zacht en pastelachtig, waardoor de informatie rustgevend is om te lezen. De typografie is eenvoudig en leesbaar.

   

  De website van Saluti Mode is een goed ontworpen en gebruiksvriendelijke website. De informatie is duidelijk en overzichtelijk weergegeven. De website is ook mobielvriendelijk, zodat deze ook goed te bekijken is op smartphones en tablets.

  WAAROM WEB&CO: Betrokken - Persoonlijke service - Snelle telefonische hulp - Goed bereikbaar