Propex Timber

Project Details

Klant Propex Timber
Ontwerp Dirkjan Schele
Jaar 2019
Kennisgebieden:
, , , , ,

Bedrijfswebsite Propex

De bouwsector is op zich vrij traditioneel. Om hen te informeren over een minder bekende, milieuvriendelijke soort bouwhout is de website van Propex stevig onder handen genomen.

Splitsing bestaand en nieuw

Door direct op de homepage de keuze voor gecertificeerd hardhout en mileuvriendelijk Fiti hout te bieden komen bezoekers precies op de juiste plaats.

imac-right

Propex Timber gaat met de tijd mee, dus ook de huisstijl en de website konden niet achterblijven. Een fris en eigentijds logo, dat op verschillende manieren ingezet kan worden was het startpunt van de vernieuwing.

Nieuw product in de zoekmachines

Door voor het nieuwe product Finti een aantal artikelen te schrijven vanuit het perspectief van de verwerker (denk hierbij een kozijnenmakers en timmerbedrijven) en de eindklant, komt Propex Timber op een aantal belangrijke zoektermen als ‘finti’, ‘finti hout’, ‘finti kopen’ en ‘finti milieu’ in de top 5 bij Google.

Een mooi resultaat om bij bestaande en nieuwe afnemers in beeld te blijven en de vernieuwing in het assortiment te laten zien.

(klik hierboven op de afbeeldingen om de zoekresultaten van januari 2021 te bekijken)

Overzichtelijke en responsive website direct nodig?

Ben je toe aan een overzichtelijke, responsive website of gewoon aan iets nieuws?
Neem vrijblijvend contact op.

SEO helpt om je zichtbaarheid in zoekmachines te verbeteren. Hiervoor werkt Web&Co samen met Seolo.

Door een website technisch te optimaliseren en de SEO mogelijkheden vooraf te analyseren halen we goede resultaten.

Oftewel: meer bezoekers, meer conversie en omzet, zonder adverteren.

webenco-zwart-cirkel
Seolo-logo
divi-theme

Divi is een multifunctioneel WordPress thema dat door Web&Co als framework (vanwege de uitgebreide functionaliteit) voor veel webprojecten ingezet wordt. Het voordeel is dat de ontwikkeltijd van een website veel lager is dan bij een maatwerk thema (wat overigens ook tot de mogelijkheden behoort).

Klanten die actief met de content van hun website bezig zijn, vinden Divi ook een prettig systeem. Door de visual builder krijg je een duidelijke, visuele omgeving waarin je de wijzigingen kunt uitvoeren.

Propex Timber is een importeur van duurzaam of legaal geproduceerd tropisch hardhout dat het levert aan handel en industrie. Het bedrijf is opgericht in 1995 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een betrouwbare importeur voor de houtverwerkende handel.

Mogelijkheden

De website van Propex Timber biedt de volgende mogelijkheden:

  • Informatie over de producten: Op de website vindt u informatie over de verschillende soorten tropisch hardhout die Propex Timber verkoopt. Er zijn ook foto’s en video’s van de producten te zien.
  • Contactgegevens: Op de website vindt u de contactgegevens van Propex Timber, zodat u contact kunt opnemen met het bedrijf voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen.

 

Ontwerp

De website van Propex Timber is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De homepage bevat een duidelijke call-to-action om meer informatie te vinden over de producten. Er is ook een sectie met contactgegevens.

De website is ontworpen in een moderne, professionele stijl. De kleuren zijn helder en contrasterend, waardoor de informatie goed leesbaar is. De typografie is eenvoudig en leesbaar.

WAAROM WEB&CO: Betrokken - Persoonlijke service - Snelle telefonische hulp - Goed bereikbaar