One Page websites

Project Details

Klant One-Page websites
Ontwerp Dirkjan Schele
Jaar 2018-2021
Kennisgebieden:
, ,

One Page websites in Divi

Als je voor je bedrijfsvoering niet afhankelijk bent van je website dan heb je er geen nodig toch? Gelukkig denken de meeste ondernemers daar anders over. Met enige regelmaat bouw ik entry-level one-page websites voor dit soort bedrijven.

Altijd een website én Google Mijn Bedrijf

Wel of niet een website wordt op deze manier een no-brainer: altijd een website! Een complete en overzichtelijke one-page website met je vestigingsadres, de openingstijden en je contactgegevens.

Daarnaast verzorg ik meestal ook de Google Mijn Bedrijf (Google My Business) pagina. De benodigde links en afbeeldingen worden hierin verwerkt. Zo ben je op lokaal niveau altijd zichtbaar!

Toch plannen in de toekomst?

Geen probleem. Een One-Page website kan eenvoudig doorontwikkeld worden naar een volledige website met een blog, webshop en noem maar op!

Naast een nieuwe, frisse website is er ook een set visitekaarten ontworpen om het beeld compleet te maken.

One-Page website direct aanvragen

Ook toe aan een responsive one-page website of gewoon iets nieuws?
Neem vrijblijvend contact op.

divi-theme

Divi is een multifunctioneel WordPress thema dat door Web&Co als framework (vanwege de uitgebreide functionaliteit) voor veel webprojecten ingezet wordt. Het voordeel is dat de ontwikkeltijd van een website veel lager is dan bij een maatwerk thema (wat overigens ook tot de mogelijkheden behoort).

Klanten die actief met de content van hun website bezig zijn, vinden Divi ook een prettig systeem. Door de visual builder krijg je een duidelijke, visuele omgeving waarin je de wijzigingen kunt uitvoeren.

WAAROM WEB&CO: Betrokken - Persoonlijke service - Snelle telefonische hulp - Goed bereikbaar