Notariskantoor Hordijk

Project Details

Klant Notariskantoor Hordijk
Ontwerp Dirkjan Schele
Jaar 2023
Kennisgebieden:
, , ,

Notaris website in Divi

Na een reorganisatie had Notariskantoor Hordijk snel een nieuwe website nodig. Met Divi is dit goed te doen.

Schetsen en ideeën

Aan de hand van een aantal online concepten zijn we snel tot de huidige website gekomen. Supersnel gerealiseerd in Divi.

imac-front

Snelle realisatie

Op een online testomgeving zijn de conceptpagina’s aan de klant gepresenteerd en na akkoord zijn de pagina’s live gezet op een eigen hostingaccount, dat ook via Web&Co loopt.

 

Overzichtelijke en responsive website direct nodig?

Ben je toe aan een overzichtelijke, responsive website of gewoon aan iets nieuws?
Neem vrijblijvend contact op.

divi-theme

Divi is een multifunctioneel WordPress thema dat door Web&Co als framework (vanwege de uitgebreide functionaliteit) voor veel webprojecten ingezet wordt. Het voordeel is dat de ontwikkeltijd van een website veel lager is dan bij een maatwerk thema (wat overigens ook tot de mogelijkheden behoort).

Klanten die actief met de content van hun website bezig zijn, vinden Divi ook een prettig systeem. Door de visual builder krijg je een duidelijke, visuele omgeving waarin je de wijzigingen kunt uitvoeren.

De officiële website van Notariskantoor Hordijk, een notariskantoor in Enschede dat gespecialiseerd is in familierecht, ondernemingsrecht en vastgoed.

  • Eenvoudig en overzichtelijk: De website heeft onderscheidende kleuraccenten en een duidelijk menu met de belangrijkste diensten en informatie. De website is makkelijk te navigeren.
  • Informatief en klantgericht: De website biedt veel informatie over de verschillende rechtsgebieden en de werkwijze van het notariskantoor. De website heeft ook een contactformulier om een afspraak te maken.
  • Modern en veilig: De website maakt gebruik van responsive design om zich aan te passen aan verschillende schermformaten en apparaten. De website heeft ook een SSL-certificaat om de gegevens van de klanten te beschermen. 

WAAROM WEB&CO: Betrokken - Persoonlijke service - Snelle telefonische hulp - Goed bereikbaar