Morssinkhof Infra

imac-left

Project Details

Klant Morssinkhof Infra
Ontwerp Dirkjan Schele/Restyle
Jaar 2023/2024
Kennisgebieden:

Bedrijfswebsite in Divi

Op basis van de bestaande huisstijl van de Morssinkhof Groep is deze website met uitgebreide navigatie en content gerealiseerd in Divi

Contentbeheer in eigen hand

De wens van Morssinkhof Infra was om alles in eigen huis te kunnen beheren. Met de mogelijkheden van Divi, Builder templates en de bibliotheek hebben we het mogelijk gemaakt dat de marketingafdeling, na een korte instructie, zelf de gehele website kan beheren.

Eenvoudig te beheren met Divi

De vele aspecten van deze website zijn samengekomen in de mogelijkheden die Divi biedt.

De heldere mega menu’s zorgen ervoor dat de bezoeker snel de weg kan vinden in deze uitgebreide website.

 

divi-theme

Divi is een multifunctioneel WordPress thema dat door Web&Co als framework (vanwege de uitgebreide functionaliteit) voor veel webprojecten ingezet wordt. Het voordeel is dat de ontwikkeltijd van een website veel lager is dan bij een maatwerk thema (wat overigens ook tot de mogelijkheden behoort).

Klanten die actief met de content van hun website bezig zijn, vinden Divi ook een prettig systeem. Door de visual builder krijg je een duidelijke, visuele omgeving waarin je de wijzigingen kunt uitvoeren.

De website van Morssinkhof Infra was hiervoor gebaseerd op een redelijk gesloten CMS waardoor de marketingmensen te weinig grip op de content hadden. Met deze complete herbouw van de website en een verfrissing van de eerder gebruikte huisstijl kunnen de marketingmensen van Morssinkhof volop aan de slag om met de website nieuwe doelen en mogelijkhedenin te zetten.

WAAROM WEB&CO: Betrokken - Persoonlijke service - Snelle telefonische hulp - Goed bereikbaar