Metsemakers Fotografie

iphone-left-white

Project Details

Klant Metsemakers Fotografie
Ontwerp Dirkjan Schele
Jaar 2020
Kennisgebieden:

Kennisgebied Culinair

Als allround fotograaf is Martin Metsemakers al heel wat jaren actief. De laatste jaren heeft hij van foodfotografie helemaal zijn ding gemaakt, waardoor een nieuwe website om dit te ondersteunen voor de hand lag.

Overzichtelijk en duidelijk

In de vorm van een one-page-website worden culinaire fotografie en ook de andere sterke punten van Martin gepresenteerd.

Compleet met referenties een koppeling naar Whatsapp en alle nodige socialmediakanalen maakt de website af.

 

Als ondersteuning van de vernieuwde website zijn ook de visitekaarten onder handen genomen. Het gebruik van de iconen is ook daar te zien, waardoor een duidelijke link naar de website is gelegd en ook de sterke punten van Martin benadrukt worden.

Gemaakt met Divi

Web&Co heeft deze website voor Martin Metsemakers gerealiseerd in Divi.

Gebruikte functies als een slider, foto-popups, prijstabellen, referentieslider en animaties zitten standaard in Divi en zijn tijden de realisatie van de pagina direct toegevoegd.

 

divi-theme

Divi is een multifunctioneel WordPress thema dat door Web&Co als framework (vanwege de uitgebreide functionaliteit) voor veel webprojecten ingezet wordt. Het voordeel is dat de ontwikkeltijd van een website veel lager is dan bij een maatwerk thema (wat overigens ook tot de mogelijkheden behoort).

Klanten die actief met de content van hun website bezig zijn, vinden Divi ook een prettig systeem. Door de visual builder krijg je een duidelijke, visuele omgeving waarin je de wijzigingen kunt uitvoeren.

WAAROM WEB&CO: Betrokken - Persoonlijke service - Snelle telefonische hulp - Goed bereikbaar