Logopedie Direct

Project Details

Klant Logopedie Direct
Ontwerp Dirkjan Schele
Jaar 2020
Kennisgebieden:
, ,

Complete website

Na een aantal jaren met meerdere websites van verschillende vestigingen heeft Logopedie Direct gekozen voor één website waarin alles gebundeld is.

Uitgebreide informatie over logopedie, vestigingen en behandelingen

In deze website komen niet alleen de vestigingen en de logopedisten voor het voetlicht, maar er is veel informatie over logopedie toegevoegd.

imac-front

Als onderdeel van de realisatie van een compleet nieuwe huisstijl met als startpunt de website, het belangrijkste communicatiemiddel voor logopedie-direct, zijn ook de visitekaarten, de belettering, de advertenties en de folders compleet vernieuwd.

Zichtbaar in de zoekmachines

 

Om een optimale zichtbaarheid in de zoekmachines te krijgen is er veel aandacht besteed aan de inhoud van de website. Uitgebreide artikelen en pagina’s met de nodige SEO optimalisatie, zorgen er voor dat Logopedie Direct goed zichtbaar is.

Minder Adwords, meer bereik

Door de diepgaande contentoptimalisatie kan de klant nu met een lager Adwordsbudget meer bereiken.

Overzichtelijke en responsive website direct nodig?

Ben je toe aan een overzichtelijke, responsive website of gewoon aan iets nieuws?
Neem vrijblijvend contact op.

SEO helpt om je zichtbaarheid in zoekmachines te verbeteren. Hiervoor werkt Web&Co samen met Seolo.

Door een website technisch te optimaliseren en de SEO mogelijkheden vooraf te analyseren halen we goede resultaten.

Oftewel: meer bezoekers, meer conversie en omzet, zonder adverteren.

webenco-zwart-cirkel
Seolo-logo
divi-theme

Divi is een multifunctioneel WordPress thema dat door Web&Co als framework (vanwege de uitgebreide functionaliteit) voor veel webprojecten ingezet wordt. Het voordeel is dat de ontwikkeltijd van een website veel lager is dan bij een maatwerk thema (wat overigens ook tot de mogelijkheden behoort).

Klanten die actief met de content van hun website bezig zijn, vinden Divi ook een prettig systeem. Door de visual builder krijg je een duidelijke, visuele omgeving waarin je de wijzigingen kunt uitvoeren.

De website van Logopedie Direct is een overzichtelijke en informatieve website over het logopediebedrijf in Enschede. De website is in heldere taal geschreven en bevat veel afbeeldingen en video’s om de mogelijkheden van Logopedie Direct te illustreren.

Mogelijkheden

Logopedie Direct biedt een breed scala aan logopedische diensten aan, waaronder:

 • Spreek- en taalontwikkeling, zoals hulp bij stotteren, dyslexie, en autisme.
 • Eet- en drinkproblemen, zoals slikproblemen en mondmotoriekproblemen.
 • Stemproblemen, zoals heesheid, stemverlies, en stembandknobbels.
 • Auditieve vaardigheden, zoals gehoorverlies en slechthorendheid.

De website van Logopedie Direct geeft een goed overzicht van deze mogelijkheden. Zo kunt u op de pagina “Onze diensten” meer informatie vinden over de verschillende diensten die Logopedie Direct aanbiedt. Op de pagina “Behandelingen” kunt u meer informatie vinden over de verschillende behandelingen die Logopedie Direct aanbiedt.

De website van Logopedie Direct is een goede manier om meer te weten te komen over het logopediebedrijf. De website is informatief, overzichtelijk en heeft een modern design.

   

  Ontwerp

  De website van Logopedie Direct heeft een modern en overzichtelijk design. De website is gebruiksvriendelijk en de informatie is gemakkelijk te vinden.

  De website is ingedeeld in verschillende secties, zoals “Over ons”, “Onze diensten”, “Behandelingen”, “Contact”, en “Blog”. Elke sectie bevat relevante informatie over het betreffende onderwerp.

  De website maakt gebruik van veel afbeeldingen en video’s om de mogelijkheden van Logopedie Direct te illustreren. Deze afbeeldingen en video’s zijn van hoge kwaliteit en geven een goed beeld van de diensten die Logopedie Direct aanbiedt.

   

  De website van Logopedie Direct:

  • De website is goed gestructureerd en overzichtelijk. De informatie is gemakkelijk te vinden en de website is gebruiksvriendelijk.
  • De website maakt gebruik van veel afbeeldingen en video’s om de mogelijkheden van Logopedie Direct te illustreren. Deze afbeeldingen en video’s zijn van hoge kwaliteit en geven een goed beeld van de diensten die Logopedie Direct aanbiedt.
  • De website is informatief en geeft een goed overzicht van de mogelijkheden van Logopedie Direct. De website bevat informatie over de verschillende diensten die Logopedie Direct aanbiedt, voorbeelden van eerdere behandelingen, en contactgegevens.

  WAAROM WEB&CO: Betrokken - Persoonlijke service - Snelle telefonische hulp - Goed bereikbaar