Loff Advocaten

imac-left

Project Details

Klant Loff Advocaten
Ontwerp Dirkjan Schele
Jaar 2022
Kennisgebieden:

Advocatuurwebsite in Divi

Op basis van de hagelnieuwe huisstijl van Loff Advocaten heb ik in samenwerking met Loff een website ontworpen die bij hun doelstellingen past en het gevoel uitstraalt waar ze naar op zoek zijn.

Schetsen en ideeën

Aan de hand van een functioneel wensenlijstje en een aantal visuele voorbeelden ben ik op mijn ontwikkelomgeving begonnem met de basis van de website.

Responsive site met Divi

Dat je bij mij aan het juiste adres bent voor een website gemaakt met Div, wist je waarschijnlijk al. Ook de website van Loff Advocaten is gemaakt met Divi.

Door de uitgebreide mogelijkheden van Divi kan ik in een korte tijd een complete, betaalbare website neerzetten met functionaliteit die de meeste zakelijke klanten zal aanspreken.

Ondertussen plaatst het team van Loff zelf nieuws en kennisberichten in de website!

 

divi-theme

Divi is een multifunctioneel WordPress thema dat door Web&Co als framework (vanwege de uitgebreide functionaliteit) voor veel webprojecten ingezet wordt. Het voordeel is dat de ontwikkeltijd van een website veel lager is dan bij een maatwerk thema (wat overigens ook tot de mogelijkheden behoort).

Klanten die actief met de content van hun website bezig zijn, vinden Divi ook een prettig systeem. Door de visual builder krijg je een duidelijke, visuele omgeving waarin je de wijzigingen kunt uitvoeren.

De website van LOFF Advocaten, een modern, toegankelijk, eigenzinnig en jong advocatenkantoor in Enschede. De website biedt informatie over de branches, expertises, kennis en nieuws, en contactgegevens van het kantoor. De website heeft een strak en professioneel ontwerp, met een duidelijke navigatie, een aantrekkelijke banner, en een gebruiksvriendelijke indeling. De website maakt ook gebruik van cookies om de beste ervaringen te bieden aan de bezoekers.

WAAROM WEB&CO: Betrokken - Persoonlijke service - Snelle telefonische hulp - Goed bereikbaar