Else&Inc

Project Details

Klant Else&Inc
Ontwerp Dirkjan Schele
Jaar 2020
Kennisgebieden:
, ,

Recruitment website in Divi

Else&Inc. had alleen een logo en een doelstelling voor een website. Daarmee ben ik snel gestart!

Schetsen en ideeën

Aan de hand van een aantal online concepten zijn we snel tot de huidige website gekomen. Supersnel gerealiseerd in Divi.

imac-right

Snelle realisatie met Divi

Met een aantal concept foto’s, de gekozen typografie en het logo zijn in Divi een aantal concept pagina’s ontworpen.

In overleg met de klant zijn deze fijngeslepen tot het gewenste resultaat.

Custom fonts

Door het lettertype uit de huisstijl ook als font in de website te gebruiken, komt de stijl nog beter tot zijn recht.

Overzichtelijke en responsive website direct nodig?

Ben je toe aan een overzichtelijke, responsive website of gewoon aan iets nieuws?
Neem vrijblijvend contact op.

divi-theme

Divi is een multifunctioneel WordPress thema dat door Web&Co als framework (vanwege de uitgebreide functionaliteit) voor veel webprojecten ingezet wordt. Het voordeel is dat de ontwikkeltijd van een website veel lager is dan bij een maatwerk thema (wat overigens ook tot de mogelijkheden behoort).

Klanten die actief met de content van hun website bezig zijn, vinden Divi ook een prettig systeem. Door de visual builder krijg je een duidelijke, visuele omgeving waarin je de wijzigingen kunt uitvoeren.

sigmax-logo

Else&Inc

(5/5)

Enige tijd geleden werd ik door mijn grafisch ontwerper geattendeerd op Web&Co. Ik had heel snel een website nodig. De flexibiliteit van Dirkjan is geweldig. Ik kon dezelfde week nog bij hem terecht en binnen enkele dagen stond mijn website. Ik heb nadat de website stond nog meerdere keren een aanpassing doorgegeven en dit was allemaal OK en geen probleem. Dirkjan is vriendelijk, professioneel en zeer dienstverlenend. Zo geeft hij je hele waardevolle tips en denkt hij met je mee. Mijn ervaringen zijn zeer goed en ik kan Web&Co aan een ieder aanraden.

Else&Inc is een recruitmentbedrijf dat een nieuw recruitmentmodel aanbiedt. In plaats van kandidaten te selecteren op basis van hun cv en werkervaring, focust Else&Inc op hun toegevoegde waarde en ambities.

Mogelijkheden

De website van Else&Inc biedt de volgende mogelijkheden:

 • Informatie over het recruitmentmodel: Op de website vindt u informatie over het recruitmentmodel van Else&Inc. Er zijn ook video’s te zien waarin kandidaten en opdrachtgevers hun ervaringen delen.
 • Contactgegevens: Op de website vindt u de contactgegevens van Else&Inc, zodat u contact kunt opnemen met het bedrijf voor meer informatie.
 • Solliciteren: U kunt via de website solliciteren naar een vacature.

   

  Ontwerp

  De website van Else&Inc is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De homepage bevat een duidelijke call-to-action om meer te weten te komen over het recruitmentmodel. Er is ook een sectie met informatie over het bedrijf en het team.

  De website is ontworpen in een moderne, minimalistische stijl. De kleuren zijn helder en contrasterend, waardoor de informatie goed leesbaar is. De typografie is eenvoudig en leesbaar.

   

  De website van Else&Inc is een goed ontworpen en gebruiksvriendelijke website. De informatie is duidelijk en overzichtelijk weergegeven. De website is ook mobielvriendelijk, zodat deze ook goed te bekijken is op smartphones en tablets.

  WAAROM WEB&CO: Betrokken - Persoonlijke service - Snelle telefonische hulp - Goed bereikbaar