Web&Conversie

Web&Conversie

Weet je eigenlijk hoeveel bezoekers jouw website trekt en welke pagina’s het meest bekeken worden? Misschien haken er wel veel bezoekers af of zijn er technische blokkades?

Meten is weten

Door bezoekersgedrag te meten kan bekeken worden hoe de website presteert. Dat doe je toch ook bij uw andere marketingactiviteiten? Bij een website is dit prima te regelen door verschillende ‘tools’ te gebruiken en de rapportages hiervan te beoordelen.

Zoekmachine optimalisatie

Uit zo’n rapport kunnen verschillende conclusies getrokken worden. Belangrijker nog, is dat de problemen zichtbaar worden. Daarop kan dan actie worden ondernomen!

Meer bezoekers naar jouw website

Ook zijn er diverse manieren om meer bezoekers naar jouw website te krijgen. De redenen om dit te doen kunnen vanuit verschillende invalshoeken benaderd worden.

Kijk welke stappen er mogelijk zijn om beter gevonden te worden

Beter gevonden worden door zoekmachines

Beter gevonden worden door zoekmachines willen veel ondernemers. Er zijn echter verschillende manieren om beter gevonden te worden.

Je wordt beter gevonden door zoekmachines als de juiste inhoud in je website staat en als de zoekmachines je website goed kunnen bekijken.

Beter gevonden worden met de juiste inhoud

Beter gevonden worden is afhankelijk van de inhoud van je website, of beter gezegd de pagina’s. De zoekterm waarop je beter gevonden wilt worden moet als tekst in de pagina aanwezig zijn. Je kunt pas beter gevonden worden door zoekmachines als dit het geval is.

Er zijn tekstschrijvers die zich gespecialiseerd hebben in teksten die beter gevonden worden door zoekmachines. Door de zoekwoorden waarop je gevonden wil worden op de juiste manier in de webpagina te plaatsen worden de pagina’s beter gevonden.

Hoe kan ik beter gevonden worden door zoekmachines?

web & co kan je helpen bij het optimaliseren van je website zodat deze beter gevonden kan worden door zoekmachines. Er zijn echter verschillende factoren waarmee rekening gehouden moet worden.

Door een scan te maken van de bestaande website kunnen we bepalen hoe je beter gevonden kunt worden.

Beter gevonden worden meer informatie

  • Word je gevonden door de zoekmachines?
  • Zoekmachine optimalisatie
  • De juiste inhoud voor je doelgroep

Neem vrijblijvend contact op met web & co om te kijken welke stappen er mogelijk zijn om beter gevonden te worden

Haal meer uit je website

Een website heeft een dynamisch karakter, helaas worden veel websites gebruikt als ‘een brochure online’, waardoor er voor de bezoeker niet veel verrassende zaken zijn te vinden na het eerste bezoek.

Van ‘heb-site’ naar ‘web-site’

Het is zeker mogelijk om van je online presentatie een echte, actieve website te maken. Hoe je dat moet doen? Dit is afhankelijk van je wensen, mogelijkheden en verwachtingen. web & co helpt je graag om de mogelijkheden die bij jou organisatie passen te bekijken en in te zetten.

Van ‘heb-site’ naar ‘web-site’

Ben je op zoek naar praktisch gebruik van sociale netwerken?

Sociale netwerken

Sociale netwerken oftewel social media zijn ondertussen al aardig geïntegreerd in de samenleving. Het bedrijfsleven maakt ook steeds meer gebruik van de mogelijkheden die sociale media bieden. Tegelijkertijd vragen veel bedrijfseigenaren zich af hoe ze om moeten gaan met deze ‘nieuwe’openheid.

Social media sociaal of niet?

Vroeger werd er ook over je bedrijf gepraat: op verjaardagen, bijeenkomsten, door jezelf en door je personeel. Tegenwoordig wordt er ook heel wat afgekeuveld op websites als Twitter, Hyves, Facebook en LinkedIn.

Regelmatig krijgen wij dan ook de vraag: ‘Moet ik hier aan meedoen?’ Deze relatief nieuwe media bieden veel kansen, maar hebben ook de bijbehorende valkuilen. Of je hier dus in moet duiken is afhankelijk van je verwachtingen en de mogelijkheden die je hebt. Zakelijk Twitteren is natuurlijk iets geheel anders dan je persoonlijke Hyves krabbels.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is ‘hot’. De laatste tijd lijkt iedereen zich met zoekmachine optimalisatie oftewel SEO bezig te houden. Het is waar dat zoekmachine optimalisatie je website beter kan laten scoren bij de zoekmachines, maar dit is niet altijd de juiste aanpak.

Van zoekmachine optimalisatie naar website optimalisatie

Het van groot belang om je te verplaatsen in de bezoekers van je website. Waarom bezoeken ze je website, welke pagina’s bekijken ze het meeste? Komen ze ook op de pagina’s waar jij ze wil hebben?

Een duidelijk doel, wat je wilt bereiken met je website en wat je verwachtingen zijn, maakt de eerste stap naar optimalisatie al veel eenvoudiger.

Hulp nodig om je doelstellingen helder te krijgen gerelateerd aan de online mogelijkheden?

WAAROM WEB&CO: Betrokken - Persoonlijke service - Snelle telefonische hulp - Goed bereikbaar