Web&Collega

Web&Collega

Het bijwerken en onderhouden van een website is een discipline waar veel tijd in gaat zitten. Vaak is het beheer van de website een onderdeel dat ‘er even bij’ gedaan wordt.

Core business

Samen met je medewerkers ben je immers liever bezig met de core business. Daarom zien we bij veel bedrijven dat er onbenutte kansen blijven liggen om de website te optimaliseren.

Veel voorkomende punten zijn:

  • Geen tijd om updates uit te voeren
  • Geen tijd om te onderzoeken wat de concurrentie online doet
  • Niet voldoende kennis om alle aangeboden mogelijkheden te benutten
  • Geen mogelijkheden of bronnen om onderdelen van de website uit te breiden

Onpartijdige hulp

Om je website actueel te houden, effectiever te maken of nieuw leven in te blazen kunt je de hulp inroepen van Web&Co.

Effectief beheer van je website gaat verder dan teksten schrijven en plaatjes verzamelen. Online communicatie ontwikkelt steeds verder en er zijn tal van mogelijkheden om hierop aansluiting te krijgen en houden.

Ondersteuning van je medewerkers

Vaak zijn er binnen organisaties en bedrijven één of meerdere personen ‘verantwoordelijk’ voor de website. Zij zorgen voor de updates, de aanpassingen en de nieuwsberichten.

Aandacht voor je medewerkers én je website

Regelmatig merken we dat de medewerkers prima in staat zijn om de content voor de website te bedenken, maar dat de gebruiksvriendelijkheid van het systeem waarin de website beheerd moet worden zwaar te wensen overlaat. Ook het gebruik van afbeeldingen in combinatie met de tekst zijn soms lastig.

Een steuntje in de rug voor websitebeheer

We kunnen het beheer van je website effectiever én eenvoudiger maken door de verantwoordelijke medewerkers hulp te bieden. Denk hierbij aan:

  • Webteksten schrijven: waar moet ik op letten
  • Afbeeldingen in websites: hoe selecteer ik passende foto’s
  • Zoekmachine optimalisatie: wat kan ik zelf doen en waar moet ik op letten
  • Technische aanpassingen om het beheer eenvoudiger en effectiever te maken

Periodiek website onderhoud

Ook een website heeft periodiek onderhoud nodig. Er is niets storender dan een website met informatie die verlopen is of door (recente) ontwikkelingen achterhaald is.

Website onderhoud met regelmaat

Met enige regelmaat je eigen website onderhouden en de inhoud toetsen aan de actualiteit is voor velen een lastige opgave. Daarnaast heeft de eigen website vaak een lage prioriteit, waardoor het website onderhoud er snel bij in schiet.

Toch is het van groot belang om de inhoud van je website ‘up-to-date’ te houden. Je geeft immers ook geen brochures weg waarin een verouderd assortiment staat!

Website onderhoud uitbesteden

Heb je er al eens aan gedacht om het onderhoud, oftewel het beheer, van je website uit te besteden? Gewoon bij een club die weet wat de mogelijkheden zijn en die niet terugdeinzen voor een lastige beheeromgeving? Die daarnaast ook bereid zijn om van jou te horen wat jij belangrijk vindt in je online communicatie, en waar je klanten naar op zoek zijn?

Ik maak graag tijd om de mogelijkheden voor jou website te bespreken. Een planmatige aanpak en een vastgelegde doelstelling zijn hierbij enkele uitgangspunten.

Website-onderhoud op uw locatie

Onderhoud aan je website uitbesteden is voor velen een grote stap. Daarom bieden wij de mogelijkheid om website onderhoud op locatie uit te laten voeren.

Website onderhoud in eigen huis

Het aanpassen en onderhouden van je website gebeurt dan voor het grootste gedeelte op de locatie van de klant. Dit heeft als voordeel dat jezelf of je medewerkers mee kunnen denken, praten en kijken over de voorgenomen wijzigingen.

Een bijkomend voordeel van onderhoud op locatie is, dat wij jou bedrijf beter leren kennen. Met deze extra ‘kennis’ die wij opdoen kunnen we onze werkzaamheden voor jou website steeds verder verbeteren en optimaliseren.

WAAROM WEB&CO: Betrokken - Persoonlijke service - Snelle telefonische hulp - Goed bereikbaar