Heb jij jouw klanten al geïnformeerd over jouw Coronabeleid

Snelle implementatie van een melding in je website

De nieuwe maatregelen die zijn getroffen om het Coronavirus een halt toe te roepen treffen veel ondernemers. Ook jouw klanten weten soms niet waar ze aan toe zijn en daarom is het belangrijk om (online) tijdig en goed te informeren. Laat daarom snel deze informatie aan je website toevoegen.

Popup snel gerealiseerd

Met bijvoorbeeld een popup in je website kun je jouw bezoekers laten weten wat er voor jou en voor je klanten veranderd is en hoe je hier mee omgaat.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Gewijzigde openingstijden
  • Aanpassing van aflevering
  • Speciale bescherming voor personeel en klanten
  • Bekendmaken van speciale informatie

De mogelijkheden zijn legio en exact af te stemmen op jouw werkwijze. De popup is in overleg in te stellen, zodat de bezoekers van je website er geen onnodige hinder van ondervinden.

Homepage

Daarom is het ook verstandig om de homepage te voorzien van een duidelijke boodschap waar meer informatie gevonden kan worden. Een speciale informatiepaginais natuurlijk ook een mogelijkheid. (Bijvoorbeeld: jouwdomeinnaam.nl/coronavirus) Dit is een eenvoudig te onhouden url, die je ook in je persoonlijke en telefonische contact met je klant kunt gebruiken.

Duidelijkheid

Met deze middelen kun jij je klant duidelijk informeren. De popup of de boodschap op je homepage is snel aan te passen wanneer er aanvullend nieuws is, zodat terugkerende bezoekers altijd op de hoogte blijven.

Snel geregeld

Ik help je graag om dit op korte termijn in je website te realiseren.
Bel of app naar 06- 12 06 10 35 of mail met dirkjan@webenco.nl

Inhoudsopgave

Table Of Content

WAAROM WEB&CO: Betrokken - Persoonlijke service - Snelle telefonische hulp - Goed bereikbaar