Een goed logo laten maken

Wil je een logo laten maken voor je bedrijf of je product?

Een logo bepaald een belangrijk deel van je visuele identiteit. Het is vaak het eerste dat in het oog springt bij een kennismaking. Daarom is het van belang om een om logo te laten maken door een professional.

Op je gebouw, je visitekaart, je website of je koffieservies. Je eigen logo moet jouw bedrijf ademen, jouw enthousiasme uitstralen.

Herkenbaar, onderscheidend, uniek, tijdloos, modern, hip, aansprekend: zomaar enkele termen waaraan jouw logo zou moeten voldoen. Ben je op zoek naar een nieuw logo of een restyling van je bestaande logo? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Ervaring in logo ontwerp

Sinds 1995 maak ik logo’s voor verschillende doeleinden. Van eenmanszaken tot internationaal opererende organisaties en alles er tussen in: een uniek logo laten maken is van belang voor de herkenning.

De logo’s die je op deze pagina’s ziet, heb ik ontworpen bij Web&Co en bij vorige werkgevers en externe opdrachtgevers.

Je kunt een logo laten maken met alleen je naam, maar ook met een onderscheidend element er in dat aansluit bij je activiteiten.

Universeel logo laten maken

Het is van belang dat dat een logo past bij de uiting waarop het gebruikt wordt. Denk hierbij aan dat op social media vaak een vierkante of ronde plaats aangeboden wordt op je logo te tonen. Het is dus van belang bij het logo laten maken dat hier rekening mee gehouden wordt.

Logo in full color of 1 kleur

Ook het kleurgebruik in een logo kan belangrijk zijn. Als jouw logo er alleen herkenbaar en mooi uitziet in full color, dan kan dit soms aardig wat beperkingen met zich meebrengen. Je wilt goed voor de dag komen dus op alle drukwerk moet het logo in dit geval dan in full color. De drukkosten voor full color zijn natuurlijk hoger dan in 1 kleur.

In dit geval kun je beter een logo laten maken dat ook in 1 kleur krachtig en duidelijk over komt.

En zo zijn er veel meer kleine details waar een professionele ontwerper op let wanneer je een logo laat maken.

Wil je een logo laten maken?

Wil je een goed logo laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebeid van logo- en huisstijlontwerp ben je in goede handen!  

 

WAAROM WEB&CO: Betrokken - Persoonlijke service - Snelle telefonische hulp - Goed bereikbaar