❤️Goede DIVI website

Een Divi website biedt je de mogelijkheden om nagenoeg ongelimiteerd je content optimaal aan je bezoekers te presenteren. Via een ‘visuele’ editor is het eenvoudig om zelf je pagina in te delen en te voorzien van tekst, afbeeldingen, sliders, videos, counters, accordeons en nog veel meer! 

Dus ben je op zoek naar een nieuwe website of heb je al een bestaande website? Maak dan eens kennis met de mogelijkheden die Divi biedt.

Zelf noem ik Divi eigenlijk liever een framework. (definitie Framework bij wikipedia). Dat vind ik, omdat binnen het Divi thema nagenoeg alle mogelijkheden die een moderne website nodig heeft voorhanden zijn.

EenDivi website vs. Maatwerk thema voor WordPress

Bijna iedereen die een website als professioneel middel bedrijfsmatig inzet, kiest ervoor om de website in de eigen huisstijl te hebben, zodat bezoekers direct een visuele herkenning hebben t.a.v. de overige communicatie-onderdelen die het bedrijf gebruikt.

Bij de realisatie van een WordPress website worden de visuele elementen van de website gedefinieerd in het ‘WordPress-thema’. Naast het Divi thema, dat ik hier aan je voorstel, zijn er duizenden andere thema’s die ingezet kunnen worden om je website van een passend jasje te voorzien. Al deze thema’s hebben hun eigen sterke en minder sterke punten.

Wanneer er heel specifieke wensen voor de website gelden wordt er vaak een maatwerk thema gemaakt door de websitebouwer of – ontwikkelaar.

Kosten- en tijdsoverwegingen

Afhankelijk van de beschikbare tijd en/of het beschikbare budget moet er een keuze gemaakt worden welke optie het beste in de situatie past. In Divi zijn alle technische opties die gebruikt worden in een moderne website eigenlijk al aanwezig. In een maatwerkwebsite moeten alle benodigde opties vooraf met de ontwikkelaar besproken worden, zodat de gewenste functies in de website beschikbaar komen.

Flexibiliteit

Tot op grote hoogte biedt Divi veel flexibiliteit die, ook wanneer dit in het eerste stadium niet gebruikt wordt, later altijd nog ingezet kan worden. Bij een maatwerkthema moet de ontwikkelaar extra opties programmeren en beschikbaar maken in de website.

Divi met ‘visual editor’

Een ander praktisch voordeel van Divi is de ‘visual editor’. Divi heeft de mogelijkheid om de pagina’s in een voorvertoningsmodus te bewerken. Dit biedt de gebruiker een prettige visuele ervaring bij het aanpassen of bewerken van pagina’s en berichten omdat deze nagenoeg op een ‘wysiwyg’ (What You See Is What You Get) manier worden getoond. (Dit ten opzichte van de standaard invoervelden die je normaal te zien krijgt in WordPress.)

Voor minder technisch georiënteerde computergebruikers is dit een stuk makkelijker om mee te werken.

Wil jij WordPress met Divi?

Ondertussen maak ik naast maatwerkwebsites al enkele jaren gebruik van het Divi framework. In Divi kan ik met korte bouwtijden een complete website in een geheel eigen jasje neerzetten. Dus mocht je op zoek zijn naar een nieuwe website of je website willen renoveren, vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

Heb je hulp nodig bij Divi

Heb je al  Divi  maar loop je vast of heb je hulp nodig? In veel gevallen kan ik je helpen bij het oplossen van problemen, toevoegen van extra mogelijkheden of het design wat strakker maken.

Mocht je geïnteresseerd zijn of direct al een vraag hebben? Laat het me weten! Ik help je graag.

Wil je een Divi website sneller maken

Wil je dat je Divi sneller laadt? Ook dan kun je bij mij terecht voor diverse optimalisatiemogelijkheden. Onder het kopje optimalisatie lees je daar meer over.

Nog wat leuke weetjes over Divi

Divi is responsive. Dat betekent dat je iedere pagina helemaal naar wens kunt instellen voor desktop, tablet en laptop!

Divi heeft een bibliotheekfunctie waarin je veel gebruikte onderdelen kunt bewaren en hergebruiken

Divi Gebruikers

Dat er meer enthousiaste Divi gebruikers zijn kun je hier zien. Er zijn 2,4 miljoen Divi ‘s geïnstalleerd, waarvan er 1,3 miljoen actief zijn. Het is het meest populaire thema dat in Nederland gebruikt wordt (meer dan 42.000 websites) (bron: BuiltWith.com). Divi is een thema dat door Elegant Themes verkocht wordt.

Divi Theme

Elegant Themes noemt Divi een thema. Ik heb het liever over een framework dat ontzettend veel mogelijkheden biedt om eenvoudig een website te maken. Natuurlijk is ervaring een pré, maar met de uitleg die Elegant Themes op haar website biedt kan iedereen met dit thema zelf een Divi Website maken.

Met de ‘drag and drop’ functies van de visual builder kun je eenvoudig allerlei soorten webpagina’s maken. Denk hierbij aan:

 • Referentiepagina’s
 • Blogpagina’s
 • Portfoliopagina’s
 • Pagina’s met sliders
 • Cirkeltellers
 • En nog veel meer

Divi visual builder

De visual builder maakt het bouwen van een website voor niet technisch onderlegde gebruikers een stuk eenvoudiger. Door deze visuele bouwhulp te gebruiken kun je tijdens het ontwerpen of opzetten van de website pagina’s al goed zien hoe het eindresultaat wordt. Ook kun je in de visual builder schakelen tussen desktop, tablet en smartphone modus, zodat de layout voor alle schermgroottes optimal ingesteld kan worden.

Divi builder met een child theme

Het is ook mogelijk om het Divi thema met een child theme te gebruiken. Hierdoor wordt het mogelijk om standaard instellingen van Divi te overschrijven met eigen maatwerkinstellingen. Deze instellingen blijven ook geldig na het updaten van je Divi Website.

Divi website ontwerp

Met Divi is het mogelijk om nagenoeg ieder webdesign om te zetten in een aantrekkelijke, werkende website. Hiervoor gebruik ik mijn kennis van Divi, waarmee ik al jaren werk, gecombineer met CSS, HTML en natuurlijk WordPress.

Waarom kies je voor Divi en Web&Co?

Divi Expert

Wat zijn de voordelen van Divi?

 • Simpel te installeren
 • Snel en eenvoudig pagina’s bouwen in WordPress met de Visual Builder (WYSIWYG, What You See Is What You Get)
 • Honderden kant-en-klare bouwstenen: pagina’s, secties, rijen en modules
 • Veel kant-en-klare lay-outs beschikbaar
 • Een webbouwplatform waarin iedereen kan werken, ook met weinig technische kennis.
 • Woocommerce-integratie voor als je een webwinkel hebt en je een aantrekkelijke webwinkel wil maken.

Voordelen Divi expert Web&Co?

 • Als je een Divi website laat hosten bij mij, dan kun je gratis gebruik maken van een aantal premium plugins als:
  • Formidable Forms
  • WP Rocket
  • Divi Pixel
  • Divi Mega Pro
  • Divi Toolbox
  • Divi Overlays
  • ...
 • Toch snel een besparing van meer dan € 250,- op jaarbasis!

Stel je vraag of regel je website met Web&Co

DAAROM WEB&CO: BETROKKEN - PERSOONLIJKE SERVICE - SNELLE TELEFONISCHE HULP - GOED BEREIKBAAR

Inhoudsopgave

Table Of Content

WAAROM WEB&CO: Betrokken - Persoonlijke service - Snelle telefonische hulp - Goed bereikbaar