Divi veelgestelde vragen

Hieronder een overzicht van de veelgestelde vragen (F.A.Q.) over Divi 

Wat is Divi

Divi (het Divi thema en de Divi-plugin) is een onderdeel van het lidmaatschap bij elegantthemes.com dat toegang biedt tot twee WordPress-thema’s (Extra en Divi) en twee WordPress-plug-ins (Bloom en Monarch) tegen één themaprijs. JE krijgt dan tientallen Divi-websitepakketten waarmee je elke website kunt starten zonder snel vanaf nul te hoeven bouwen.

Het bedrijf biedt premium WordPress-ondersteuning voor zijn producten die al tien jaar lang door talloze websites gebruikt worden. Hoewel Elegant Themes zijn hoofdkantoor in San Francisco heeft, hebben ze meer dan 70 medewerkers over de hele wereld in dienst.

Is Divi een goed thema?

Zeker, Divi integreert uitstekende looks met een reeks perfecte functies om een ​​echt innovatief WordPress-thema te zijn. Een brede selectie van pagina-ontwerpen en eenvoudig te gebruiken pagina-builders met diverse modules is beschikbaar voor iedereen die op zoek is naar kant-en-klare webdesign-oplossing als voor degenen die unieke ontwerpen willen ontwikkelen zonder te hoeven programmeren.

Divi is een populair thema dat kan worden gebruikt met WordPress om allerlei soorten websites te bouwen. Als je op zoek bent naar WordPress-thema’s met een verscheidenheid aan ontwerpen die kant-en-klaar zijn voor gebruik, vindt je wat je nodig heeft in de Divi-sjabloonbibliotheek. Aan de andere kant, als je een unieke WordPress-website wilt ontwikkelen, heeft het Divi-thema alle mogelijkheden die je daarvoor nodig hebt, zonder enige code te hoeven bewerken.

Hoeveel kost het Divi-thema?

Je kunt 89,- dollar per jaar betalen voor toegang, of je kunt 249,- dollar betalen voor levenslange toegang. Met deze abonnementen heb je toegang tot alle thema’s en plug-ins van Elegant Themes inclusief thema-updates en premium-ondersteuning. Je kunt het ook gebruiken op een onbeperkt aantal websites en je hebt een 30 dagen geld-terug-garantie.

Is Divi een plug-in of een thema?

Divi is niet alleen een WordPress thema; het is een volledig ontwerpconcept waarmee je elk aspect van je site vanaf nul kunt creëren en personaliseren. Je hebt de controle over bijna alles tot het uiterste. Maak de beste webpagina voor zowel jouw als je klanten.

Wat is het verschil tussen het divi-thema en de divi-builder plugin?

Het echte verschil is dat het Divi-thema de Divi Builder bevat, die alles heeft wat je wilt, allemaal verpakt in één thema. Wanneer je het Divi-thema installeert, hoef je de Divi Builder niet te installeren zoals deze is meegeleverd. De Divi Builder-plugin is binnen andere WordPress-thema’s te gebruiken.

Als je echt de voorkeur geeft aan een ander thema, omdat het je meer keuzes biedt voor de koptekst en voettekst, en je toch ook van Divi Builder houdt, dan kun je de Divi Builder-plug-in op het thema zelf installeren, en dit zal op in webpagina werken.

Is Divi een goed thema voor SEO?

Velen denken dat Divi slecht is voor zoekmachines, maar dat is onzin. Divi is zoekmachinevriendelijk en heeft ook verschillende andere functies om de optimalisatie beter te maken dan de meeste andere WordPress-thema’s die er zijn. Je kunt ook iedere SEO-plug-in gebruiken om je website te optimaliseren om te profiteren van efficiënte structuren in canonische URL’s, alle metanamen, trefwoorden en beschrijvingen aan te passen, en je kunt ook schema-markup gebruiken.

Is Divi een traag WordPress-thema?

Divi is niet het snelste en eenvoudigste WordPress-thema op de markt, maar het is perfect als je kijkt naar de flexibiliteit en de uitgebreide mogelijkheden. De laadsnelheid voor websites die zijn gebouwd met Divi Builder en het thema zijn prima te optimaliseren.

Stel je vraag of regel je website met Web&Co

DAAROM WEB&CO: BETROKKEN - PERSOONLIJKE SERVICE - SNELLE TELEFONISCHE HULP - GOED BEREIKBAAR

Inhoudsopgave

Table Of Content

WAAROM WEB&CO: Betrokken - Persoonlijke service - Snelle telefonische hulp - Goed bereikbaar