Divi Expert

Divi expert Web&Co

Heb of wil je een Divi site en wil je een stapje verder? Vraag dan hulp aan een Divi expert met jarenlange ervaring. Ik werk dagelijks met dit thema van Divi van Elegant Themes. Dat betekent dat dit thema voor ons geen geheimen meer heeft. Divi is geschikt voor grote en kleine websites. Ik help je met het bouwen of het aanpassen van bestaande websites. Maak ook gebruik van mijn expertise! Laten we samen werken! Voor bureaus en tussenpersonen hanteer ik aangepaste tarieven.

Er wordt vaak gedacht dat iedereen eenvoudig een WordPress website kan maken door een thema te kopen en te installeren. Wanneer je een website bouwt die aan al je zakelijke behoeften voldoet, geeft het inhuren van een WordPress / Divi expert je de kennis om de juiste plug-ins te kiezen en deze te installeren en in te stellen. Door het vele gebruik en het optimaliseren en aanpassen van websites in het Divi thema voor klanten, kan ik mij met meer dan 10 jaar ervaring met WordPress een expert noemen.

Divi heeft een Visual Builder die super intuïtief werkt en is daarmee de populairste page builder voor het bouwen van websites in WordPress. Deze visuele editor van maakt het mogelijk om aanpassingen te doen waarbij je direct het resultaat te zien (WYSIWYG). Dus ideaal voor gebruikers die zelf aanpassingen willen doen.

Het instellen en aanpassen van het thema is een van de belangrijkste voordelen van het inhuren van een ervaren webbouwer. Daarnaast vereisen updates en software patches voor zowel thema’s als plug-ins goede monitoring, kennis en ervaring. WordPress experts weten welke updates nodig zijn en welke niet en zorgen ervoor dat uw website meer functionaliteiten heeft.

Waarmee kan een Divi expert helpen?

Een expert kan je helpen met je website op allerlei gebieden. Denk hierbij aan:

 • Het inrichten van backups
 • Beveiliging van je website
 • (Snelheids) optimalisatie van je website
 • Het aanbrengen van structuur in je website
 • Het installeren en instellen van plug-ins
 • Maatwerk opties inbouwen
  • Bijvoorbeeld custom post-types
  • Pagina- of berichtsjablonen maken
  • Integratie van bijvoorbeeld MailChimp
 • En natuurlijk nog veel meer!

 

Een Divi expert helpt je snel op weg

Waarom een Divi specialist vragen?

Door het dagelijkse gebruik van Divi ben ik op de hoogte van veel mogelijkheden, maar ook van onmogelijkheden en problemen die soms optreden. Als Divi specialist kan ik je adviseren over een passende aanpak of problemen voor je oplossen, zonder dat je hier zelf een grote zoektocht voor moet starten.

Op een adequate en snelle manier kan ik je helpen met je website. Ook spoedhulp is hierbij mogelijk. Bij het (laten) bouwen van een goede Divi website komen veel vragen naar voren. Een goede expert weet deze te beantwoorden en hij weet natuurlijk de juiste vragen te stellen. Als je met mij samenwerkt hebben we daarom regelmatig contact over het project en het resultaat.

Als specialist concentreer ik me op het helpen van Divi-gebruikers door nieuwe ontwerpen en nieuwe functionaliteiten toe te voegen aan websites. De specialiteit is het bouwen van websites in Divi en WordPress en natuurlijk als Divi specialist ook thema-ontwikkeling en ondersteuning te bieden. De focus ligt op het maken van mooie, doelgerichte websites die aansluiten bij jouw specifieke zakelijke wensen.

Divi heeft, zoals je misschien wel veel functionaliteiten, maar soms heb je hier zelfs te kort aan. Hier komt een Divi specialist om de hoek kijken. Ik ontwikkel WordPress websites en verschillende Divi oplossingen op maat. Hierbij zijn jouw wensen mijn uitgangspunt.

Wil je weten of ik jouw wensen kan realiseren in Divi? Stel dan gerust je vraag aan me!

Is een Divi expert duur?

Een expert inhuren brengt kosten met zich mee. In het algemeen geldt dat voor iedere specialist die je inhuurt. Of dat nu een wasmachinereparateur of een loodgieter is, naast de materiaalkosten zullen deze mensen ook hun uurprijs in rekening brengen.

Gelukkig hoef je van mij als Divi expert geen voorrijdkosten te verwachten. Daarnaast weet ik uit ervaring vaak waar de mogelijke problemen vandaan kunnen komen, omdat deze in de meeste gevallen veelvoorkomend zijn en ik ze al eens eerder ben tegengekomen.

Als expert weet ik natuurlijk goed de weg in hostingomgevingen, WordPress en Divi. Dat betekent dat ik over het algemeen sneller kan werken dan iemand met minder ervaring.

Met meer dan 10 jaar ervaring met WordPress en uitgebreide ervaring met Divi kan ik je doelgericht helpen of op het juiste pad zetten. Of een Divi expert duur is hangt er van af wat jezelf zou kunnen doen in de tijd waarin ik voor je aan het werk ben. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kost een Divi expert

Ik werk volgens een uurtarief. Als je vooraf een offerte vraagt voor de werkzaamheden, dan weet je precies waar je aan toe bent.

Ook is het mogelijk om een strippenkaart in te kopen. Hierbij krijg je korting op het standaard uurtarief omdat je een urenbundel inkoopt. Er zijn verschillende strippenkaarten beschikbaar.

 

Heb je zelf al een website gebouwd met Divi en kom je er niet helemaal uit? Of wil je een helemaal nieuwe website of webshop met Divi laten bouwen? Ik heb de kennis in huis voor al je Divi gerelateerde vragen.

Waarom kies je voor Divi en Web&Co?

Divi Expert

Wat zijn de voordelen van Divi?

 • Simpel te installeren
 • Snel en eenvoudig pagina’s bouwen in WordPress met de Visual Builder (WYSIWYG, What You See Is What You Get)
 • Honderden kant-en-klare bouwstenen: pagina’s, secties, rijen en modules
 • Veel kant-en-klare lay-outs beschikbaar
 • Een webbouwplatform waarin iedereen kan werken, ook met weinig technische kennis.
 • Woocommerce-integratie voor als je een webwinkel hebt en je een aantrekkelijke webwinkel wil maken.

Voordelen Divi expert Web&Co?

 • Als je een Divi website laat hosten bij mij, dan kun je gratis gebruik maken van een aantal premium plugins als:
  • Formidable Forms
  • WP Rocket
  • Divi Pixel
  • Divi Mega Pro
  • Divi Toolbox
  • Divi Overlays
 • Toch snel een besparing van meer dan € 250,- op jaarbasis!

Stel je vraag of regel je website met Web&Co

DAAROM WEB&CO: BETROKKEN – PERSOONLIJKE SERVICE – SNELLE TELEFONISCHE HULP – GOED BEREIKBAAR

8 + 14 =

WAAROM WEB&CO: Betrokken - Persoonlijke service - Snelle telefonische hulp - Goed bereikbaar