De 10 beste redenen om voor een Divi website te kiezen

Als je nog nooit van Divi hebt gehoord dan behoort het zelf bouwen van een website niet tot je interessegebied of leef je onder een rots😉. Je hoeft geen ingewikkelde codes te leren om het te gebruiken, en het is in hoge mate aan te passen. Met het uitgebreide pakket aan mogelijkheden die een Divi website biedt, is het toepasbaar voor nagenoeg iedere website.

Het opzetten van een website is geen gemakkelijke taak, maar een eigen website kan veel voordelen hebben. Het is een investering die potentiële klanten kan aantrekken, je verkoop kan bevorderen of je merk in waarde kan laten stijgen. Als je voor het eerst aan een website begint, kun je overwegen een professionele webontwikkelaar of webdesigner in te huren.

Maar je kunt ook het heft in eigen handen nemen, als je de juiste tools kent. Als je niet beschikt over vaardigheden en knowhow op het gebied van webdesign, is Divi het perfecte WordPress-thema om je te helpen een esthetisch aantrekkelijke website te lanceren met slechts een paar simpele klikken. Je kunt dus je eigen Divi website bouwen.

De 10 beste redenen om voor een Divi website te kiezen

Afgezien van het aanbieden van eindeloze ontwerpmogelijkheden en enorme ondersteuning en community, zijn hier 10 redenen waarom je een Divi website zou moeten gebruiken voor jouw blog of zakelijke website:

1 Divi website maatwerk

Er zijn veel redenen om Divi te gebruiken, maar het beste is hoe je jouw blog of website volledig kunt aanpassen. Je kunt jouw blog helemaal nieuw bouwen zonder dat je ingewikkelde codes hoeft te leren. Je kunt de site maken waar je altijd van hebt gedroomd, omdat een Divi website alles heeft wat je wilt en nog veel meer. En veel webdesigners zeggen: ‘als je eenmaal Divi gebruikt, wil je nooit meer anders’.

2 Programmeren of HTML en CSS leren is niet nodig

Divi maakt het designleven eenvoudiger. Je kunt mooie websites maken zonder de hoofdpijn van HTML en CSS. Het geeft je een code-vrije optie, maar je kunt er ook wat mooie CSS-dingen mee doen. Gelukkig, met de populariteit van Divi, zijn er tal van sites met Divi-bronnen waar je eenvoudig gratis CSS-codes kunt kopiëren en plakken. Je hoeft dus geen CSS onder de knie te krijgen.

3 Visual Builder

In de basis wordt een WordPress website vanaf de achterkant ontworpen met behulp van paginabouwers en thema-editor. Maar een Divi website wordt geleverd met een intuïtieve ontwerpmogelijkheid, de Visual Builder, waarmee je letterlijk naar jouw blog of de voorkant van jouw website kunt kijken en afbeeldingen kunt toevoegen, tekst kunt wijzigen of dingen kunt verplaatsen.

4 Divi website = Responsive website

Er zijn WordPress thema’s die niet goed werken op mobiel, wat vaak betekent dat ze niet automatisch meeschalen met het apparaat waarop de bezoeker de website bekijkt. Steeds meer bezoekers gebruiken hun mobiele telefoons om websites te bezoeken, dus het is logisch dat jouw website er op alle soorten platforms goed uitziet. Responsive design is een essentieel element van webdesign, en een Divi website maakt het makkelijk om dit te realiseren.

5 Child theme’s

Als je niet vanaf nul wilt beginnen, zijn er tal van vooraf gemaakte childtheme’s of pagina ontwerpen die worden aangeboden door Divi-professionals met veel aanpassingsmogelijkheden. Op deze manier kun je snel starten met jouw Divi website

6 Handige online tutorials

Als je (nog) niet de kennis hebt om een ​​website te ontwerpen, dan zul je de online videozelfstudies van Elegant Themes erg handig vinden. Ze zijn van onschatbare waarde voor jouw kennismaking met een Divi website.

7 Divi website lay-outs

Divi heeft een uitgebreide bibliotheek met lay-outpakketten. Deze kun je eenvoudig laden wanneer je een pagina gaat maken. Naast Elegant Themes zijn er nog veel meer partijen die lay-outs en bibliotheekonderdelen aanbieden, waardoor je nooit zonder lay-outpakketten voor je Divi website komt te zitten.

8 Overweeg je uit te breiden?

Als je overweegt jouw online activiteiten uit te breiden en bijvoorbeeld een webshop via WooCommerce te gaan gebruiken, dan ondersteunt jouw Divi website die plug-in ook. Dus als je website begint te groeien en de mogelijkheden van een online winkel wilt gaan gebruiken, dan kun je dit naadloos doen met een goede Divi website.

9 Branding

Het opbouwen van een merk is cruciaal om je te onderscheiden van je concurrentie. Een van de grootste redenen om Divi te gebruiken, is branding. Een merk ontwikkelen in WordPress is niet zo eenvoudig, vooral als je geen ontwikkelaar bent. Coderen is niet eenvoudig en dat kost veel tijd en moeite.

Gelukkig is branding een ander aspect dat Divi gemakkelijk heeft gemaakt. Je kunt eenvoudig de kleuren instellen, een lettertype kiezen en deze als standaard instellen of zelfs de algehele look en feel van jouw website aanpassen zodat het helemaal jouw look and feel krijgt.

10 De Divi-gemeenschap

Afgezien van het ondersteuningsteam van Elegant Themes, zijn er veel Facebook-groepen en forumgemeenschappen die aan het Divi zijn gewijd. Als er elementen of processen zijn die je niet begrijpt of als je een algemene vraag in gedachten hebt, kunt je deze eenvoudig plaatsen en de leden zullen deze beantwoorden.

De community kan je helpen, ideeën aandragen en je voorzien van product- of toolinformatie. Je kunt daar ook een aantal behoorlijk coole en mooie ontwerpen zien ter inspiratie voor jouw eigen Divi website.

Inhoudsopgave

Table Of Content

WAAROM WEB&CO: Betrokken - Persoonlijke service - Snelle telefonische hulp - Goed bereikbaar