Een Divi website laten maken

Wil je een Divi website laten maken?

Heb je al eerder gehoord van Divi en wil je een Divi website laten maken? Bij Web&Co kun je een Divi website laten maken voor jouw bedrijf.

Web&Co heeft meer dan 7 jaar ervaring met Divi, (en 25 jaar ervaring in het bouwen van websites) het multifunctionele WordPress thema van Elegant Themes waarin je een complete Divi website kunt laten maken met alle functionaliteit die je nodig hebt voor een overtuigende en uitgebreide website.

Waarom een Divi website laten maken

Een website is je direct contact met de buitenwereld. Ook met bezoekers die nog nooit van jou of je bedrijf gehoord hebben kunnen op je website terecht komen. De eerste indruk is dus heel belangrijk. Hierbij moeten de bezoekers direct zien waarvoor ze bij jou terecht kunnen. Divi heeft de meest uiteenlopende modules aan boord om pakkende en interessante webpagina’s te maken, zodat bezoekers aan je website jouw bedrijf op een visueel aantrekkelijke manier leren kennen.

Daarom kun je het beste een Divi website laten maken door een deskundige. Samen bespreken we het doel van je website en met jouw kennis en expertise over jouw bedrijf en doelgroep en die van mij over websites, werken we samen naar de perfecte website toe.

Divi website laten maken

Hoe kun je een Divi website laten maken

Ben je op zoek naar een solide website om je bedrijf meer zichtbaarheid te geven? Met meer dan 20 jaar ervaring in webdesign, heb ik de afgelopen jaren veel websites voor klanten gebouwd. Websites voor allerlei soorten producten en diensten. Toch is het iedere keer weer anders om een website te maken voor een nieuwe klant, omdat ieder bedrijf uniek is!

Natuurlijk zijn er wel overeenkomsten tussen de verschillende websites, maar toch maken de ondernemers en de manier waarop ze werken hun dienst of product vaak weer uniek. Zo ook een Divi website laten maken. Ondanks de vaste set aan tools en modules die Divi biedt, lukt het iedere keer weer om een unieke Divi website te maken, die helemaal aansluit op de wens van de klant.

In de regel kun je een Divi website laten maken net als iedere andere website. Samen met de ondernemer of het marketingteam bekijken we de wensen en de eisen waaraan de Divi website moet gaan voldoen. Aan de hand van een functioneel ontwerp kunnen we samen de verschillende paginavarianten samenstellen. Daarna wordt er een grafisch ontwerp voor de website gemaakt. En in de laatste stap kun je van dit grafische ontwerp een Divi website laten maken.

Kan ik een Divi website laten maken en hem zelf onderhouden

Met een beetje hulp en een korte  instructie kun je een Divi website laten maken en deze daarna zelf onderhouden. Omdat Divi een ‘visual builder’ heeft, is het erg eenvoudig om te zien wat je aan het doen bent wanneer je de webpagina bewerkt.

Met enige technische kennis en een goed backup systeem kun je ook het technische onderhoud (updates) aan je website zelf doen. Hierbij is het backupplan wel belangrijk, want dan kun je altijd terug naar de vorige versie als er wat mis gaat.

De meeste klanten die mij een Divi website laten maken kiezen er voor om de inhoud (content) zelf te beheren, terwijl ik de technische zaken voor ze regel. Op deze manier blijft hun website veilig en up to date met de juiste inhoud en de minste ergernis.

Ik wil een Divi website laten maken

Ik kan me voorstellen dat je wilt kennismaken met Divi en denkt: ‘Ik wil een Divi website laten maken’. Bij Web&Co laat je jouw Divi website bouwen door een Divi expert!

Je kunt eventueel een Divi website laten maken in een testomgeving, zodat je zelf met het systeem kunt spelen, testen, etc. In de webshop kun je hiervoor Divi website + hosting kiezen en een periode waarin je dit wilt gebruiken.

Dit is een mooie manier om kennis te maken met Divi voordat je op maat een Divi website laat maken.

Wil je een Divi website laten maken door Web&Co?

Dat lijkt mij heel leuk natuurlijk! Neem contact op zodat we een vrijblijvende afspraak kunnen plannen waarin we wensen, eisen en ideeën uit kunnen wisselen.

Neem direct contact op

Webdesign, WordPress en meer...

Web&Co biedt ondernemers 'praktische hulp bij online communicatie'.
Uitgebreide beroepservaring met WordPress en SEO. Gespecialiseerd in Divi.

Kwaliteit

Aan je website stel je dezelfde eisen die je aan je bedrijf stelt.

Wees gerust veeleisend en vertrouw op kwaliteit en flexibiliteit.

Ervaring

Met meer dan 25 jaar professionele ervaring bouw ik websites die er niet alleen schitterend uitzien, maar die ook resultaat leveren in de zoekmachines.

Geen zorgen

Web&Co laat je niet in de kou staan. Je kunt rekenen op snelle, betrouwbare en competente ondersteuning. Ik sta voor je klaar en help je bij alle vragen met betrekking tot online communicatie.

WAAROM WEB&CO: Betrokken - Persoonlijke service - Snelle telefonische hulp - Goed bereikbaar